Beoordelingen van Tai Yuen Amsterdam

Recente recensies van Tai Yuen Amsterdam

4 sterren na 41 reviews

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker en goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima (zoals altijd). Bezorging 20 minuten te vroeg.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De babi pangang was echt slecht dit keer.Het vlees was taai en hard.Was de kok op vakantie?

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was heerlijk en goed warm en van zeer goede smaak was een foutje opgetreden in de bestelling toen werd er direct gebeld dat er twee keer betaald was en dat zou weer terug gestort worden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het taufupotje is lekker, maar de taufu was hier en daar taai en niet zacht.De vorige keer was dat ook zo met de babi pangang in het combinatiegerecht.

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en punctueel op tijd bezorgd. Helaas was het bakje met "Daging" vlees zo vol en liep over met saus. Zelfs het papier er omheen was moddervet en nat. Dat vond ik niet fijn.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, maar ik miste de sambal en de garnalen.De portie was wat minder dan de vorige keren.Het was waarschijnlijk druk in de zaak.

, 05-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, zoals gebruikelijk, maar iets te veel afgestemd op de Nederlandse smaak (beetje laf, dus zelf met sambal en kruiden in de weer). Bestelling kwam 1/2 uur te laat...

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

45 minuten moeten wachten op het eten en toen was het eten ook koud. Loempia en gebakken banaan vochtig en slap. Het eten was zeker niet zoals eerder besteld.

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker snel

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijst was koud. Rest was lauw warm. Ik beb beter gewend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was 20minuten later dan afgesproken,maar was wel heerlijk

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit (zoals altijd) maar wel erg "Nederlands" van smaak. Beetje vlak en flauw dus zelf kruiden en sambal toevoegen.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwartiertje eerder dan verwacht tijdens de zondagavondspits, mooi dus. Goed warm, vers en lekker as always bij Tai Yuen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

werd keurig binnen de tijd afgeleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de maaltijd kwam snel en de bestelling ging perfect. Het eten was heerlijk. we hadden babi pangang met bami en een combigerecht met rijst. Het was ruim voldoende. Volgende keer weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was ok

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De saté was uit bakje gelekt over de andere bakjes was niet zo handig

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor de 4 de keer verkeerde dingen gekregen die ik niet besteld had als ik bami en for nam met bami, moet ik geen 1 keer rijst krijgen, kan geen rijst eten van wegen maag ziekte. er moeten wat mensen leren lezen bij jullie en ik wil hebben wat ik bestel en niet iets anders, het eten is goed maar ik will hebben wat ik bestel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk, lekker en goed eten en zeer snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was ok

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste, wij hadden kip met ananas besteld en helaas was het een waterige massa. De kleur was al zeer onsmakelijk, een oranje achtige zonder ananas met veel paprika massa. De loempia was zo klef als wat en de Fu yunghai met kip was ook smakeloos. Hebben jullie soms een andere kok? Dit was niet wat wij gewend waren van jullie!!! Na een paar happen hebben wij het weggegooid

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend maar helaas wel verkeerde bestelling bezorgd. Was trouwens wel lekker...

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was ok

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor het eerst via hun eigen site besteld. Na een uur wachten toch maar even gebeld. Via de voicemail werd duidelijk gemaakt dat ze op vakantie zijn en vrijdag 17 augustus weer open zijn. Op de site was dit niet duidelijk aangegeven en de optie bestellen deed het gewoon. Ik neem snel contact met jullie op, want ik wil mijn geld terug.

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden!

, 20-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam nogal vochtig aan.Blijkbaar was het gevallen of geplet, want het satebekertje was bijna platgedrukt.Het vlees van de babi pangang was voor een groot deel nogal taai en hard en dat kan echt niet!

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alleen slecht als je 2 portie bami besteld dat je 2 x gebakken rijst krijgt

, 21-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vooral heel fijn dat ik nu rechtstreeks bij het restaurant kan bestellen en betalen! Keurig verzorgd en op de afgesproken tijd.

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was snel

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating