Beoordelingen van Tai Yuen Amsterdam

Recente recensies van Tai Yuen Amsterdam

4 sterren na 16 reviews

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De saté was uit bakje gelekt over de andere bakjes was niet zo handig

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor de 4 de keer verkeerde dingen gekregen die ik niet besteld had als ik bami en for nam met bami, moet ik geen 1 keer rijst krijgen, kan geen rijst eten van wegen maag ziekte. er moeten wat mensen leren lezen bij jullie en ik wil hebben wat ik bestel en niet iets anders, het eten is goed maar ik will hebben wat ik bestel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk, lekker en goed eten en zeer snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was ok

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste, wij hadden kip met ananas besteld en helaas was het een waterige massa. De kleur was al zeer onsmakelijk, een oranje achtige zonder ananas met veel paprika massa. De loempia was zo klef als wat en de Fu yunghai met kip was ook smakeloos. Hebben jullie soms een andere kok? Dit was niet wat wij gewend waren van jullie!!! Na een paar happen hebben wij het weggegooid

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend maar helaas wel verkeerde bestelling bezorgd. Was trouwens wel lekker...

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was ok

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor het eerst via hun eigen site besteld. Na een uur wachten toch maar even gebeld. Via de voicemail werd duidelijk gemaakt dat ze op vakantie zijn en vrijdag 17 augustus weer open zijn. Op de site was dit niet duidelijk aangegeven en de optie bestellen deed het gewoon. Ik neem snel contact met jullie op, want ik wil mijn geld terug.

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden!

, 20-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam nogal vochtig aan.Blijkbaar was het gevallen of geplet, want het satebekertje was bijna platgedrukt.Het vlees van de babi pangang was voor een groot deel nogal taai en hard en dat kan echt niet!

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alleen slecht als je 2 portie bami besteld dat je 2 x gebakken rijst krijgt

, 21-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vooral heel fijn dat ik nu rechtstreeks bij het restaurant kan bestellen en betalen! Keurig verzorgd en op de afgesproken tijd.

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was snel

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating